Returer og bytte

RETURPROSESS
Før du sender en vare tilbake til oss, må du be om en forespørsel om returautorisasjon fra vår returavdeling innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Dette vil sikre at vår returavdeling mottar forespørselen din, i stedet for vårt kundeserviceteam. Sørg for å inkludere bestillingsnummeret ditt i e-posten din slik at vi kan behandle returen raskt for deg.

MERK: Alle returforespørsler skal sendes til:

contact@hans-hennes.com

Vi tillater ikke retur for følgende:

Salgsvarer kan ikke byttes/returneres.

Produkter kjøpt i løpet av en kampanjeperiode.

Produkter mottatt i en annen tilstand enn den opprinnelige tilstanden.

Produkter uten etiketter festet.

Produkter som virker slitte eller lukter av parfyme, deodorant eller brunfarge.

Produkter som er merket eller skadet på noen måte

Vår returavdeling har rett til å nekte retur dersom en returnert vare ikke oppfyller vilkårene ovenfor. I dette tilfellet vil varen bli returnert til adressen på den opprinnelige bestillingen.

RETURPORTO
Vær oppmerksom på at du må dekke kostnadene for returen til oss. Vi anbefaler å bruke en sporet portometode for å sikre at den når oss trygt, da vi ikke er ansvarlige for tapte, stjålne eller ikke-leverte pakker.

UTVEKSLING
Ved bytte vil vi sende den ønskede varen så snart vi mottar den opprinnelige bestillingen. Dette kan være en vare med samme verdi, eller den samme varen i en annen størrelse. Hvis ønsket bytte ikke er mulig vil du bli kontaktet med muligheten til å endre den til noe annet eller motta refusjon.